Fakselna 22nd April, 2019

0
101
views

Online shopping hi a lar ta hle a, kei ngei pawn ka chah fo mai, a tlawm a, a \ha ve tho bawk. Flipkart leh Snapdeal te phei chu fair takin engkim inah an rawn deliver thlap a, kan lo awm loh palh pawn an kawl \ha mai. Amazon mawlh mai hi. Vawi eng emawzat ka chah ve tawh a, vawi hnih chiah ka la dawng. Vawikhat call kan missed chuan a ni la lain an return nghal a. Tin, delivery boy te hi an thatchhe hle a, inah an thlen peih lo va, an duhna hmun a\angin an call a, lam turin an ti \hin. Hei hi a kalhmang a ni lo. Inenfiah an ngai khawp mai. Phai lam biak pawh dan chu awm se engkim hrilh ka duh khawp mai.

87945 19384

Fakselna kaltlang hian thil kan sawi ve lawk ang nge. Ni 20, Inrinniah kan pa-in mi wallet a chhar a, a chhungah pawisa leh thil pawimawh tam tak a awm a, inah lo hawnin kan u te bulah kan pe a, a tibotu an hmelhriat a nih avangin. A neitu chuan lo lamin kan hnenah pawh lawmthu sawi loin a haw leh daih a. A mak kan ti khawp mai. Midang khan chhar se chuan engmah an hmu let awm si lo a. A mak kan ti khawp mai.

8259836533

Zonet hi duh aiin fakna hi in ngah mah mah lo maw. Chubakah Sunday te hi mi in a awm tam ber ni a ni a, film hmuhnawm deuh te hi han pe teh u.

8259836533

MNF sorkar chu leh. Thla li lek chhung pawhin current kan va nei lo zing em. Pu Rama hi a in sawi ang hi zawng a ni leh hauh lo ang le. Fatu hlui kan chawi hniam ang tih thu lah hi a sorkar hmasak a\ang tawh khan a la sawi reng mai a. Thil tak tak awm si lo, a khamawmin a ninawm khawp mai Pu Zonet.
Thingtlang Pa

9436771584

MNF hi thingtlang miten an hun kal tawhah \ha kan ti lem lo, keini thingtlang mite damloh nikhuaa damdawiin pawh pan hlei thei lo ho hian cheng nuaithum duh vangin kan thlang tling mai a ni, sem vat vat teh se.
VL Ruata

8257065411

Congress party-in cheng nuaikhat sem min tiam vangin kan thlang tlinga, an party mi ni lo chu mi tlem te bak an pe lo va, MNF-in nuaithum min tiam leh a, party kan thliar lovang an ti a, keini thingtlang mirethei, cheng zanga note pawh hmu lian em em khawpa retheite chuan kan vote tling leh mai a ni, nghakhlel takin kan lo thlir e.
Lalrinfela

8014168221

Cheng nuaithum duh vanga kan thlan lal MNF sorkar hian budget-ah sem tur sum a dah ta em? Engtikahnge an sem dawn? Kan va nghakhlel ve! Congress pawh an \ha lo kan ti lo, nuaithum an sawi ve lova kan vote lo mai a ni.
Duata Pu
8730099759


Ui vulhtu te ui vulh chhan ni a a rin dan Vanglaini a rawn ziaktu kha’n rawn ziak leh turin ka ngen e. Kan \henawm te hian ui pathum an vulh a, an bauh reng ringawt mai, a neitu te pawh an bauh a, an chiau teng tung mai bawk a, a ninawm lutuk, a hmun hi Kulikawn chhuah lam a ni e.

8014499153

Motor ruk hmang hoah khan kan Mizopa a tel ve anti elaw? A va mak ngai ve. Sorkar hnathawk te anti leh zel em ni? A hna a\anga ban chi a ni dawn lawm ni? Pu te ho pawhin lo chhan tum lo se. Thil diklo titu chu in chhan, inthup tih vel hian kan ram a tichhe zo vek tawh a nih hi. A phutawka hrem ngei tur a ni dawn lo’m ni?
Dindini Pu

8974244232

Kan ram, khawtlang leh kohhran chuan sorkar hmasa zu zawrh chu Gauhati High Court kal tlangin kan tuar zual sauh chu a ni a, a pawi tak zet a ni. Tu chhungkua mahin an \hatpui dawn lo tih hre reng chung a thu tlukna siamtu te hi kan Pathian hian an chungah action a la em ang chu maw.
Carolini Pu

9862216410